Đề thi môn Tiếng Anh A năm học 2007

1. My sister is very fond . chocolate candy.

A. of B. about C. with D. at

2. I have studied English .eight months.

A. for B. since C. by D. in

3. Listen .our teacher !

A. with B. to C. for D. in

4. There isn’t .food in the house.

A. none B. no C. some D. any

5. He arrives .at six o’clock.

A. at home B. home C. in home D. to home

6. Herbert has had his car . 1999.

A. ago B. since C. to D. for

7. How long will it .to get there ?

A. cost B. lose C. make D. take

8. I .it to you if you don’t have one.

A. give B. gave C. will give D. would give

9. .your homework yet ?

A. Did you finished B. Are you finishingC. Do you finish D. Have you finished

10. It’s the best book I .read.

A. have ever B. had ever C. will ever D. can ever

pdf 6 trang kimcuc 1580
Bạn đang xem tài liệu "Đề thi môn Tiếng Anh A năm học 2007", để tải tài liệu gốc về máy hãy click vào nút Download ở trên

Tóm tắt nội dung tài liệu: Đề thi môn Tiếng Anh A năm học 2007

Đề thi môn Tiếng Anh A năm học 2007
ĐỀ THI MÔN VIẾT TIẾNG ANH A -2007 
PAPER ONE : READING COMPREHENSION A ( 45 minutes ) 
SECTION A : 
In this section you must choose the word or phrase which best completes each sentence. Circle 
the letter A, B, C or D against the number of each item 1-20 for the word or phrase you choose. 
 (20 points) 
1. My sister is very fond .................... chocolate candy. 
A. of B. about C. with D. at 
2. I have studied English ....................eight months. 
A. for B. since C. by D. in 
3. Listen ....................our teacher ! 
A. with B. to C. for D. in 
4. There isn’t ....................food in the house. 
A. none B. no C. some D. any 
5. He arrives ..at six o’clock. 
 A. at home B. home C. in home D. to home 
6. Herbert has had his car.. 1999. 
 A. ago B. since C. to D. for 
7. How long will it ....................to get there ? 
A. cost B. lose C. make D. take 
8. I ....................it to you if you don’t have one. 
A. give B. gave C. will give D. would give 
9. ....................your homework yet ? 
A. Did you finished B. Are you finishing C. Do you finish D. Have you finished 
10. It’s the best book I ..read. 
A. have ever B. had ever C. will ever D. can ever 
11. He looked very..................when I told him the news. 
A. happily B. happy C. happiness D. was happy 
12. She is ..................in history. 
A. interests B. interested C. interesting D. being interest 
13. Is the Eiffel Tower taller....................Big Ben ? 
A. then B. than C. as D. of 
14. At school, David was..................anyone else in his class. 
 A. as clever as B. as clever than C. cleverer as D. cleverest 
15. She speaks French ....................than you. 
 A. more faster B. more fluently C. well D. the most fluently 
16. It began to rain while we..soundly. 
 A. slept B. were sleeping C. have slept D. are sleeping 
17. She doesn’t like coffee, does she ? 
A. Yes, she doesn’t B. No, she does C. Yes, she did D. No, she doesn’t 
18. I won't go to bed ..I finish my homework. 
Số phách 
: 
 Điểm CHỮ KÝ GIÁM KHẢO 1 CHỮ KÝ GIÁM KHẢO 2 
 A. until B. when C. while D. since 
19. Is this book .. ? Yes, it's mine. 
 A. you're B. yours C. you D. your 
20. ..do you come to school ? By bus 
 A. How B. What C. By D. When 
SECTION B : 
In this section you will find after the reading passage a number of questions of unfinished 
statements about the passage , each with four suggested answers or ways of finishing . You must 
choose the one which you think fits best (10 points) 
 People usually sing because they like music or because they feel happy. They express their 
happiness by singing. When a bird sing, however, its song usually means much more than that the 
bird is happy. Birds have many reasons for singing. They sing to give information. Their songs 
are their language. 
 The most beautiful songs are sung by male (cock) birds. They sing when they want to 
attract a female (hen) bird. It is their way of saying that they are looking for a wife. 
 Birds also sing to tell other birds to keep away. To a bird, his tree or even a branch of tree, 
is his home. He does not want strangers to come near him, so he sings to warn them. 
 If a bird cannot sing well, he usually has some other means of giving important 
information. Some birds dance, spread out their tails or make other sings. One bird has a most 
unusual way of finding a wife. It builds a small garden of shells and flowers. 
21. Why do people usually sing ? 
 A. They like birds. B. They feel happy. 
 C. They want to tell a story . D. They like studying music. 
22. Which birds sing the most beautiful songs ? 
 A. Birds in a good temper. B. Cock birds. 
 C. Hen birds. D. Female birds which attract male birds. 
23. What warnings does a bird sometimes sing ? 
 A. A warning to keep away. B. A warning to come quickly. 
 C. A warning about the approach of people D. A warning to stop singing. 
24. What do most birds usually do if they cannot sing well ? 
 A. warn other birds to go away. B. give their information in another way. 
 C. find a wife. D. fly high in the sky. 
25. What is one bird's unusual way of attracting a hen bird ? 
 A. It dances. B. It spreads out its tail. 
 C. It searches for a wife. D. It uses shells and flowers to make a garden. 
PAPER TWO : USE OF ENGLISH ( 45 minutes ) 
SECTION A : PASSAGE FOR GAP-FILL 
In this section you must find a word from the box to complete the numbered blanks in the passage 
below. Use only ONE word for each blank. (15 points) 
used on afford enough every 
soon wait used listening home 
few who what won all 
 There was once a large, fat woman (26)had a small, thin husband. He had a 
job in a big company and was given his weekly wages (27)Friday morning. As 
(28)as he got (29)on Friday, his wife (30)to make 
him give her (31)his money, and then she (32)to give him back only 
(33)to buy his lunch in the office every day. 
 One day the small man came home very excited. He hurried into the living room. His wife 
was (34)to the radio and eating chocolates there. 
 " You'll never guess (35)happened to me today, dear," he said. 
 He waited for a few seconds and then added, " I'll (36)ten thousand pounds 
(37)the lottery!" 
 " That's wonderful!" said his wife delightedly. But then she thought for a 
(38)seconds and added angrily, " but (39)a moment! How could 
you (40)to buy the ticket?" 
SECTION B : SENTENCE BUILDING 
Use the following sets of words and phrases to write complete sentences. (15 points ) 
 EXAMPLE : I / wonder / why you / not / reply last letter. 
 ANSWER : I was wondering why you had not replied to my last letter. 
41. She / a bath / every morning. 
 .. 
42. Now / she dances / beautifully / than / used to. 
 .. 
43. How long / it / take / him / get / school / every day ? 
 .. 
44. Last Wednesday / Bill / ring / office /nine o'clock. 
 .. 
45. I / live / Ho Chi Minh city / ten years. 
 .. 
46. People / come / all over the world/ visit / city/ Hiroshima. 
 .. 
47. Billy / an old man that / has to live with his children. 
 .. 
48. Oliver Twist / first published / 1838. 
 .. 
49. It / too heavy / him / lift. 
 .. 
50. I / able to / come / tomorrow. 
 .. 
PAPER THREE : LISTENING COMPREHENSION A ( 30 minutes ) 
PART 1. Listen to the passage and fill in the missing information (20 points) 
 The ladies' club always had a (1).every Friday afternoon and 
someone came to talk to them about important things. After that they had 
(2).and asked questions. 
 One Friday, a (3).came and talked to the club about 
(4).. "There is not (5).food in the world for everybody", he 
said. " More than (6).the people in the world are hungry. And when they get 
more food, they have more (7).so they never stop being hungry. 
Somewhere in the world, a woman is (8).a baby every minute, day and 
night. What are we going to do about it ?" He waited for a few (9).before he 
continued, but before he began to speak again, one of the ladies said, " Well, why don't we 
find that woman and (10).her ? " 
PART 2 : Betty and Marry are talking about the weekend. Their friend, Carlos, is 
coming to visit them. For questions 1-5, tick A, B or C. (10 points) 
1. When is the football match ? 
 A. Saturday morning B. Saturday afternoon C. Sunday afternoon 
2. Where are they going to eat on Saturday evening ? 
 A. at home B. in an Italian restaurant C. in a Chinese restaurant 
3. What are they going to do on Sunday morning ? 
 A. go for a drive B. get up late C. go to the cinema 
4. Where are they going to have lunch on Sunday ? 
 A. in a café B. in a pub C. at home 
5. They can't go to the cinema on Sunday afternoon because 
A. Carlos doesn't like films. 
B. Betty doesn't like films. 
C. They don't have time. 
Số phách 
: 
 Điểm CHỮ KÝ GIÁM KHẢO 1 CHỮ KÝ GIÁM KHẢO 2 
KEYS TO TEST LEVEL A (ELEMENTARY ) 
PAPER ONE : READING COMPREHENSION 
SECTION A 
1. A 6. B 11. B 16. B 
2. A 7. D 12. B 17. D 
3. B 8. C 13. B 18. A 
4. D 9. D 14. A 19. B 
5. B 10. A 15. B 20. A 
 One mark for each correct answer . Total : 20 
SECTION B 
21. B 22. B 23. A 24. B 25. D 
 Two marks for each correct answer. Total : 10 
 Total marks for paper one : 30 
PAPER TWO :USE OF ENGLISH 
SECTION A 
26. who 31. all 36.won 
27.every 32.used 37.on 
28.soon 33.enough 38. few 
29.home 34.listening 39.wait 
30.used 35.what 40.afford 
 One mark for each correct word. Total : 15 
SECTION B 
41. She takes a bath every morning. 
42. Now she dances more beautifully than she used to. 
43. How long does it take him to get to school every day ? 
44. Last Wednesday, Bill rang his office at nine o'clock. 
45. I have lived in Ho Chi Minh City for 10 years. 
46. People come from all over the world to visit the city of Hiroshima. 
47. Billy is such an old man that he has to live with his children. 
48. Oliver Twist was first published in 1838. 
49. It is too heavy for him to lift. 
50. I'll be able to come tomorrow. 
 One and a half marks for each correct sentence. Total : 15 
 Total marks for paper two : 30 
PAPER THREE : LISTENING COMPREHENSION 
PART 1 : 
1. meeting 6. half 
2. tea 7.babies 
3. gentleman 8.having 
4. food 9.seconds 
5. enough 10.stop 
 Two marks for each correct answer. Total : 20 
PART 2 : 
 1.B 2. C 3.A 4.B 5.C 
 Two marks for each correct answer. Total : 10 
 Total mark for paper three : 30 
PAPER 4 : INTERVIEW : 10 marks 
 Total marks for the Test : 100 

File đính kèm:

  • pdfde_thi_mon_tieng_anh_a_nam_hoc_2007.pdf